Opgelet! Verrukkelijk uitgaan begint op deze plaats bij Showtown

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees restaurant aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante café staat befaamd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het gezeligge “zeepaleis” en geniet van de prachtige inrichting, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Diverse specialiteiten staan op het programmamenu, het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en natuurlijk specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen fan bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een restaurant dat het vooral moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een bijzonder strakke locatie en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een geweldige plek voor een knallende party. De MS Stubnitz is een plek waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, moderne lounge societiet middenin in het centrum van Mokum. NL is erg populair en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met trendy, gezellige mensen. Bij aankomst valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een smakelijk drankje drinken of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en overige beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale kunstenaars. Met name de robuuste decoratie, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg apart.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers beleven hier beslist een uitstekende avond. Het Event Center Culemborg met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een werkelijke intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedentendage niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Amsterdam. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De perfecte setting dus voor het trendy publiek dat zich er voornamelijk ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg ervaar je de dinnershow van je leven. Ervaar in Event Center Culemborg een complete prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een geboortedag of lustrum wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een feestelijk avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *