Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Ebben houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtnerf is iedere houtenzonnebril uitzonderlijk. Alle Esdoornhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van zwaarte. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de verschillende kleuren en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Skateboardhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is identiek. Montuur van Walnoothout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de elementen, de lucht van het seizoen en de frisse wind door de hoofdharen. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van robuust bamboe hout, een (meer) paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en innovatie. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Skateboardhout en hebben gepolariseerde zwarte lenzen. Bovendien zijn ze ook nog gemakkelijk te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het comfortabel om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *